LUMINOUS CARPETS/LEDMASTER

Desso and Phillips about ‘Luminous Carpets’/’LEDMaster’
“Using our combined strengths to bring inspiration, information, safety and directions to you via the carpet you walk on”

Een revolutie in de wereld van
tapijt
LUMINOUS CARPETS/LEDMaster is een zachte vloerafwerking met LED-technologie onder het tapijt.
Hierdoor ontstaan er tal van nieuwe revolutionaire mogelijkheden op het gebied van functionele vloerafwerking.
Doormiddel van LUMINOUS CARPETS/LEDMaster is men in staat de bezoeker van een ruimte te voorzien van informatie op het gebied van veiligheid, bewegwijzering en reclame en ga zo maar door. 

De LED-technologie kan toegepast worden onder de gehele vloer, maar ook onder delen van een vloer. Hierdoor is men in staat de beloper te informeren met bijvoorbeeld enkele woorden/getallen tot en met gehele commercials.LUMINOUS CARPETS/LEDMaster is toepasbaar onder een grote collectie tapijt
Het is met veel commerciële tapijtcollecties van Desso mogelijk om de LED-technologie toe te passen. Echter is het wel van belang dat de tapijttegels voorzien zijn van een speciale EcoBase backing. De kleur van het tapijt heeft geen invloed op de zichtbaarheid van de LED’s

De lancering van het product zal plaatsvinden in 2014. Vanaf datzelfde moment is LEDMaster ook leverbaar.
Wij werken aan een eigen brochure voor dit product welke in het voorjaar van 2014 kosteloos te bestellen zal zijn. Tevens werken wij aan een eigen website waarop straks alle informatie over het product te vinden is.

Heeft u interesse in LUMINOUS CARPETS/LEDMaster van DESSO? Wij helpen u graag verder.
Het adviseren, leveren en installeren van dit product is maatwerk. Lutterman Projectinrichting werkt nauw samen met Desso bij het verwerken van dit product.
Exclusief voor onze relaties is het mogelijk om een demo-vloer te bekijken bij DESSO in Waalwijk. U als geintresseerde krijgt een uitgebreide impressie en toelichting over LUMINOUS CARPETS door een adviseur van Lutterman Projectinrichting, DESSO en PHILLIPS.