Laatste nieuwsitems

Op onze homepage is onze nieuwe bedrijfsvideo geplaatst. Wij zijn trots op het eindresultaat!
Binnenkort zijn de schoonloopcollecties van CORAL, EMCO, ZENO PROTECT en STORAX op onze website te bekijken. Stalen, offertes en producten kunnen dan gemakkelijk via onze site besteld worden.
Sinds deze week is de gehele FORBO ALLURA collectie met aanvullende informatie online op onze website te bekijken. Binnenkort zullen ook de overige projectvinyl-collecties van FORBO op onze website te vinden zijn (STEP, ETERNAL, COLOREX, FLEX en COLOVINYL).Het is dan mogelijk om van alle vinyl-collecties eenvoudig stalen en offertes aan te vragen.
De collectie ALLURA Luxe Vinyl Tegels (LVT) en stroken van Forbo Flooring komt op onze website. De FORBO ALLURA collectie mag gerekend worden tot de absolute top op het gebied van vinyl-vloeren. Klik HIER om de collectie te bekijken. De pagina is nog in aanbouw
Desso heeft aan het begin van dit nieuwe jaar de nieuwe Transitions Collection gelanceerd die geinspireerd is op elementen uit de natuur. Klik HIER hier voor alle informatie over deze nieuwe collectie.
Het jaar 2015 zal in het teken staan van verdere verduurzaming van onze producten en activiteiten. Als opdrachtgever kunt u in 2015 rekenen op veel nieuwe producten op het gebied van vloerafwerking. Zo presenteren wij in januari al twee nieuwe Cradle to Cradle Silver producten van Desso. Ook Eurocol komt dit jaar met een nieuw gietvloer-systeem. Om onze diensten verder te verduurzamen gaan wij vanaf dit jaar onze klanten actief adviseren over de voordelen van duurzame producten. Tevens intensiveren wij onze ’take back’ activiteiten om oude vloer-producten te hergebruiken. Zoals u van ons gewend bent, zullen wij u ook in 2015 via onze website volledig op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

Sinds juni 2015 heeft Lutterman Projectinrichting een geheel nieuwe website. De focus bij de bouw ligt vooral op de gebruiksvriendelijkheid en de nieuwe optie om producten en services online te bestellen. Tevens bieden wij onze klanten nu iedere maand drie nieuwe aanbiedingen op interessante en mooie producten!
De komende periode zullen de collecties steeds verder uitgebouwd worden en zullen wij de eerste full service projectinrichter van het land worden die haar gehele assortiment ook online verkoopt. Ook dat is de projectpartner anno nu!

Zoals wellicht opvalt maken wij veel van ons nieuws wereldkundig via Twitter. De snelheid en het bereik zijn hiervoor belangrijke redenen. Naast Twitter zullen wij nu ook belangrijke specifieke nieuwsfeiten m.b.t. ons bedrijf gaan verspreiden via deze pagina.
Ontwikkelingen uit de markt als productlanceringen en wijzigingen in ons assortiment zullen wij enkel via Twitter blijven verspreiden. Nieuws op het gebied van projecten, sponsoring en ander nieuws wat specifiek slaat op ontwikkelingen binnen ons bedrijf zullen wij ook op deze pagina tonen. Blijf ons vooral volgen om van al het nieuws binnen onze organisatie en de branche op de hoogte te blijven.

Eind 2015 heeft Lutterman in samenwerking met Identity4U en Desso een sponsoring gedaan aan het “Energieschip” in Haarlem. Het Energieschip (ook wel Berezina genaamd) is een duurzaam project waarbij men testen doet met Duurzame materialen en oplossingen die men in de toekomst kan gaan toepassen in maritieme sector. Alle materialen die op het schip worden toegepast moeten op een duurzaam verantwoorde wijze zijn geproduceerd met een visie op de circulaire economie.
Op het schip zijn verschillende ruimtes voorzien van Desso Fields (Cradle to Cradle Bronze) tapijttegels. Die passen helemaal binnen de visie van het Energieschip en heeft gezorgd voor een warme, mooie en moderne uitstraling op het schip.
Meer weten over het Energieschip in Haarlem? Kijk dan op www.energieschip.nl

Desso introduceert tapijtcollectie geïnspireerd op denim
In het najaar komt tapijttegel fabrikant Desso uit het Branbantse Waalwijk met nieuwe verrassende collectie, Desso Jeans! Desso Jeans bestaat uit zes kleuren blauw. Volgens de fabrikant is de collectie ‘creatief, dynamisch en informeel en biedt het de mogelijkheid een bijzondere, eigen look te geven aan een interieur.’ Denim, kort gezegd spijkerbroekstof, is de meest gedragen stof ter wereld en diende als inspiratie voor het ontwerp van de collectie Jeans. Deze valt onder de bredere collectie Essentials, een collectie die volgens Desso staat voor ‘de essentie van design’. Ludwig Cammaert, Design & Technical Development Director bij Desso: ‘We zijn constant op zoek naar eerlijke, simpele antwoorden op de vraag naar creatieve, verrassende én duurzame nieuwe tapijten. Gezien deze collectie een focus heeft op fundamentele archetypes hebben we gekozen voor denim als inspiratie, een vertrekpunt dat veel mogelijkheden biedt.’
Zes kleuren blauw
Volgens Desso is de collectie Jeans creatief, dynamisch en informeel en biedt het de mogelijkheid een bijzondere, eigen look te geven aan een interieur. De tapijttegelcollectie bestaat uit zes kleuren blauw, van licht naar donker. De kleuren zijn goed te combineren en bieden zo de mogelijkheid verschillende, duidelijke zones aan te brengen in het interieur, handig bij grotere oppervlakten zoals kantoorruimtes.
Actueel en trendy
Met de Jeans-collectie haakt Desso in op de actualiteit; vorige week bombardeerde verffabrikant AkzoNobel de kleur Denim Drift (blauwgrijs) tot de trendkleur van 2017. De tapijtfabrikant lijkt uitermate goed op de hoogte te zijn van de trends. Vorig jaar werd de collectie Desso&Ex gelanceerd met daarin de kleurgroep Denim Blue.
Fijne structuur
Ook nieuw binnen de grotere collectie Essentials is Ridge, tapijttegels met een fijne en gedetailleerde structuur met een laag contrast in het garen. Ridge geeft volgens Desso een moderne uitstraling aan iedere grote ruimte door een sterke basis te creëren zonder af te leiden van de omgeving. De collectie omvat twaalf neutrale kleuren: warme en koele grijstinten, beige en taupe, gecombineerd met de accentkleuren geel, groen en blauw. Volgens de fabrikant is de collectie zeer geschikt voor werkomgevingen die zich snel dienen te kunnen aanpassen aan verandering. De tegels zijn namelijk makkelijk te combineren met ieder interieur.

Archief

Vanaf nu is het mogelijk om verschillende producten van Eurocol online te bestellen of een vrijblijvende offerte voor producten van Eurocol aan te vragen. Klik om de link om het assortiment te bekijken. Dit assortiment zal de komende tijd verder uitgebreid worden.
Balsan is een Franse producent van tapijttegels en tapijt. Een aantal collecties die interessant zijn voor de zakelijke Nederlandse markt voeren wij in ons gamma. Alle collecties van Balsan die wij voeren zijn vanaf nu online op onze website te bekijken. Per collectie zijn de kleuren gemakkelijk te bekijken. Tevens kan men bij iedere collectie informatie vinden over de desbetreffende kwaliteit. Klik op de link om de collecties te bekijken.
Alle collecties van MODULYSS zijn vanaf nu online op onze website te bekijken. Per collectie zijn de kleuren gemakkelijk te bekijken. Tevens kan men bij iedere collectie informatie vinden over de desbetreffende kwaliteit. Klik op de link om de collecties te bekijken.
Wij werken aan het digitaliseren van de collecties van InterFaceflor, Balsan en Modulyss. Binnenkort is het mogelijk om via onze site alle belangrijke informatie en de collecties van deze merken in te zien. Ook zal het mogelijk zijn om stalen van deze merken te bestellen via onze stalenservice en offertes aan te vragen. Nu al een staal en een offerte aanvragen voor een product van de genoemde merken? Dat kan. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon en wij helpen u verder.
In de afgelopen weken zijn de Desso-pages op de website flink op de schop gegaan. De meeste kwaliteiten zijn nu ondergebracht in collecties. Hierdoor is het gemakkelijker geworden om door het menu te scrollen. Tevens zijn er meer filmpjes en foto’s toegevoegd die een betere indruk van de producten geven. De kleuren van de verschillende kwaliteiten zijn vanaf nu in verschillende 3-D modellen te bekijken. Hierdoor krijgt men een veel betere indruk. Tegelijk kan men kleuren uitvergroten en technische specificaties bekijken. Wij verwachten alle Desso-pages voor het einde van week 37 vernieuwd te hebben
DESSO heeft de AirMaster collectie flink uitgebreid. In totaal zijn er vijf nieuwe kwaliteiten (Atmos, Sphere, Cosmo, Oxy en Blend) toegevoegd aan de collectie. De nieuwe kwaliteiten bieden een grote uitbreiding in dessins en kleuren die tal van nieuwe vloerontwerpen mogelijk maken. Kijk snel op de Desso Airmaster Page om de nieuwe kwaliteiten te ontdekken.
Op dit moment zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe bedrijfsvideo. Deze bedrijfsvideo zal met de modernste technieken tonen wat wij als onderneming voor onze klanten kunnen betekenen. Naar verwachting zal de nieuwe bedrijfsvideo die u binnen een kleine 2 minuten alles over Lutterman verteld, eind september/begin oktober online komen met een bijbehorende campagne.
Momenteel zijn wij druk bezig met het verbeteren van de Desso-pages. Nieuwe collecties worden toegevoegd en bestaande collecties worden geoptimaliseerd naar gebruiksgemak. Hierdoor kan het zijn dat de Desso-pages tijdelijk niet goed werken. Hiervoor bieden wij onze excuses aan. Mocht u vragen hebben m.b.t. tot onze producten van Desso of een vrijblijvende offerte willen aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
Vanaf maart 2014 zullen wij een verkooppunt zijn voor LEDMaster. Dit revolutionaire tapijt met LED-technologie is ontwikkeld in een samenwerking tussen Desso en Phillips. De LED-technologie onder het tapijt maakt het mogelijk tal van nieuwe interieuroplossingen te bieden welke gaan van simpele getallen van LED tot complete reclames die via de LED’s door het tapijt worden getoond aan de bezoeker van de ruimte.
Op dit moment zijn wij veel aan het sleutelen aan onze website. Zo zijn wij bezig om collecties te digitaliseren. Daarnaast werken wij aan een nieuwe video-animatie over ons bedrijf waarin onze filosofie ‘kwaliteit, customer intimicy en duurzaamheid’ wordt toegelicht. Door alle werkzaam kan het zijn dat onze website niet optimaal functioneert. Bij vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.
Vanaf maart 2014 zullen wij een verkooppunt zijn voor LEDMaster. Dit revolutionaire tapijt met LED-technologie is ontwikkeld in een samenwerking tussen Desso en Phillips. De LED-technologie onder het tapijt maakt het mogelijk tal van nieuwe interieuroplossingen te bieden welke gaan van simpele getallen van LED tot complete reclames die via de LED’s door het tapijt worden getoond aan de bezoeker van de ruimte.
Op onze locatie aan de Mollerusweg 36 in Haarlem hebben wij een productcorner ingericht. Hier kan men alle informatie en stalen vinden van de producten en diensten die wij leveren. Een ideale inspiratieplek voor mensen die zich willen oriënteren op de mogelijkheden tot en met de mensen die een finale beslissing willen nemen voor de aanschaf van een product. Tijdens uw bezoek is er altijd een adviseur aanwezig die u desgewenst kan adviseren. Bel of mail voor een afspraak. De koffie staat klaar!’.
Het is vanaf nu voor iedere opdrachtgever en potentiële opdrachtgever mogelijk om kosteloos stalen bij ons op te vragen van alle producten die wij leveren. Of het nu gaat om A4-stalen en stalenboeken, wij kunnen deze exemplaren zonder kosten aan u leveren. Opvragen van stalen gaat heel gemakkelijk via de telefoon of e-mail. Meer weten? Kijk onder de knop ‘over ons’ bij ‘stalenservice’.
Vanaf heden zijn wij ook een officieel verkooppunt van Girloon (Duitse fabrikant van kwaliteitstapijt met de mogelijkheid ieder patroon te realiseren op tapijt), van Besouw (Nederlandse fabrikant met als specialisatie katoenen en geweven tapijten) en Moduleo (Belgische fabrikant van PVC houtstroken en PVC tegels).
Vandaag hebben wij een bijeenkomst van het Cradle2Cradle café bijgewoond. Er is weer veel inspiratie opgedaan en er zijn interessante contacten gelegd die nieuwe voordelen voor onze klanten bieden. Ook een Cradle2Cradle Café bijwonen? Neem contact met ons op.
De nieuwe website is bijna voltooid. De basis voor de nieuwe website is eindelijk onder ons. De komende tijd zal er steeds nieuwe informatie aan de website worden toegevoegd.
Momenteel zijn wij druk bezig met de bouw van een nieuwe website. Deze nieuwe website zal u als bezoeker veel nieuwe mogelijkheden bieden om nog beter kennis te maken met Lutterman Projectinrichting en specifieke informatie over ons te vinden. De nieuwe website zal tevens alle informatie verschaffen met betrekking tot het door Lutterman Projectinrichting en TonyAtomy (motion graphic design en digital marketing) nieuw ontwikkelde concept ‘Indentity4U’. Identity4U zal totaaloplossingen gaan bieden voor het ontwikkelen en realiseren van een naadloze online en fysieke corporate identity. Meer informatie over Identity4U volgt later in april.
Emco 3-zone reiniging is een uniek systeem om vloeren binnen optimaal te beschermen tegen invloeden van buiten. Een combinatie van twee profielmatten en een schoonlooptapijt reduceren de inverteringen aan vloeronderhoud aanzienlijk. Tevens neemt de levensduur van vloeren binnen toe waardoor renovatie-inspanningen afnemen. Hierdoor kan de investering binnen afzienbare tijd worden terugverdient. Om de producten van Emco nog aantrekkelijker te maken bieden wij in de maand april 10% korting op de systeemmatten, logomatten en schoonloopmatten. Neem contact met ons op voor meer informatie.
In oktober 2012 zijn wij gestart met het aanbieden van specifieke onderhoudspakketten. Deze pakketten zijn speciaal ontwikkeld om een lang en duurzaam behoud van het door u aangeschafte product te realiseren. Enkele voordelen zijn de zekerheid van perfect onderhoud, gebruik van duurzame onderhoudsmiddelen en de beste aanpak voor onderhoud passend binnen uw budget. Klik op deze link voor meer informatie.

Meer Lutterman Projectinrichting

Marmoleum van Forbo Flooring

Maak kennis met Marmoleum van Forbo Flooring. Een fascinerende wereld van kleuren en dessins. Het doel van Marmoleum is een excellente vloer met optimale eigenschappen voor elke omgeving. Een hygiënische vloer, geïnspireerd door natuur.
Lees meer

DVO

DVO staat voor duurzaam verantwoord ondernemen. DVO gaat hand in hand met Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deze aspecten zijn de afgelopen jaren een steeds grotere rol gaan spelen in onze maatschappij.
Lees meer

Stalenservice

De stalenservice maakt het voor u als opdrachtgever mogelijk om kosteloos van ieder product die wij in ons assortiment hebben een stalenboek of A4-stalen aan te vragen.
Lees meer

Onze opdrachtgevers

Gemeenten en andere overheidsinstanties

Wij werken o.a. voor

 • Gemeente Haarlem
 • Rijkswaterstaat
 • Rechtbank Haarlem

Zorginstellingen

Wij werken o.a. voor

 • Het Spaarne Gasthuis
 • Zorgstichting SHDH
 • Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra

Onderwijs

Wij werken o.a. voor

 • Hogeschool INHolland
 • Scholenstichting St. Bavo
 • Scholenstichting de la Salle

Commerciële bedrijven

Wij werken o.a. voor

 • Teva Pharmachemie
 • Hal Allergy
 • Aanemingsbedrijf BAM

Woningcorporaties

Wij werken o.a. voor

 • Ymere
 • Stadgenoot