Desso tapijttegels, als leverancier van hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt, richt zich voornamelijk op superieure vloerontwerpen en Cradle to Cradle®.

De innovatiestrategie van Desso concentreert zich op drie pijlers: Creativiteit, Functionaliteit en Cradle to Cradle®. Voor Desso is creativiteit gelijk aan CARPETECTURE®. Het is een uitstekend voorbeeld van Desso’s streven naar een creatief tapijtdesign dat aansluit bij de behoeften van architecten, binnenhuisarchitecten, huizenbezitters en eindgebruikers. Op het gebied van functionaliteit ontwikkelt Desso baanbrekende oplossingen die het verschil maken ten aanzien van gezondheid en welzijn.

serveimage
Uit deze innovatie- en creativiteitsstrategie zijn bij Desso een aantal gepatenteerde producten voortgekomen, zoals DESSO AirMaster®, voor een acht keer lagere fijnstofconcentratie in de lucht (in vergelijking met harde vloeren) en DESSO EcoBase®, waarmee Desso een Cradle to Cradle® -zilvercertificaat heeft behaald voor een gehele tapijttegel.

Met regelmaat lanceert Desso nieuwe tapijttegel-producten die passen bij de huidige vraag van architecten, opdrachtgevers en eindgebruikers. Zo lanceerde Desso in 2014 de Transitions collectie die in juni 2015 is uitgebreid met de Transitions2 collectie. In de zomer van 2016 lanceert Desso de nieuwe Essentials collecties met drie nieuwe kwaliteiten.

Scroll en klik om alle producten van Desso te bekijken.

Klik HIER om kennis te maken met Desso.