Forbo FlooringFORBO MARMOLEUM – DE MERKNAAM VOOR DE BESTE LINOLEUM-PRODUCTEN TE WERELD

Maak kennis met Marmoleum van Forbo Flooring. Een fascinerende wereld van kleuren en dessins. Met een breed scala aan collecties biedt Marmoleum ongekende mogelijkheden. Het doel van Marmoleum is een excellente vloer met optimale eigenschappen voor elke omgeving. Een hygiënische vloer, geïnspireerd door de natuur. Forbo’s linoleumvloeren, bekend onder de merknaam Marmoleum, staan voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Een materiaal dat zowel ecologisch als economisch waarde toevoegt aan alle moderne en eigentijdse architectuur.
Wat Marmoleum zo speciaal maakt, is dat het wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Het behoort tot de meest milieuvriendelijke vloeren en heeft daar al diverse erkenningen voor gekregen.
Alle Marmoleum vloeren zijn voorzien van Topshield2, een dubbele UV-geharde toplaag. Deze garandeert dat uw vloer zijn hele leven in optimale staat blijft met de laagste levensduurkosten. Bulletin Board en Furniture Linoleum is speciaal ontwikkeld als functionele wandbekleding en meubilair. Naast alle collecties van Forbo Marmoleum, zijn er ook vele randproducten leverbaar die specifieke oplossingen bieden in projecten. Denk hierbij aan voorgevormde plinten van linoleum en speciale gereedschappen.

Marmoleum_concrete_3713

Wij kunnen alle producten en randproducten van Forbo Marmoleum leveren aan zowel zakelijke klanten als consumenten.
Wij voeren projecten met Forbo Marmoleum vooral uit in de steden Haarlem, Amsterdam, Leiden, Rotterdam, Alkmaar, Almere en Utrecht. Uiteraard bedienen wij ook opdrachtgevers uit andere plaatsen in Nederland, België en Duitsland.

Klik HIER voor een kennismaking met Forbo Marmoleum.