Eurocol

Eurocol LiquidDesign – Een innovatieve vloeivloer
Eurocol werkt voortdurend aan productverbetering en nieuwe producten, voor een uitgebreid en gevarieerd aanbod.
Maakt u kennis met Eurocol LiquidDesign. Een innovatieve, veerkrachtige vloeivloer met een natuurlijke look & feel en esthetische uitstraling. Een fraaie en duurzame vloerbedekking met blijvend veerkrachtige eigenschappen, voor vele toepassingen. Leverbaar in 32 aantrekkelijke kleuren.
Er zijn binnen het product diverse variaties in het aanbrengen van kurk waardoor de intensiteit van kleur/design kan verschillen. Daardoor zijn ook verschillende hardheden van het product beschikbaar.

Warm en comfortabel
Met zijn warme, comfortabele uitstraling is LiquidDesign niet bedoeld voor ‘kille industriële’ toepassingen zoals magazijnen, bedrijfshallen, parkeerdekken, et cetera. Vergeleken met PU- of epoxygietvloeren is LiquidDesign een esthetische en zeer gebruiksvriendelijke vloerafwerking voor bijvoorbeeld hotels, restaurants, kantoren, winkels, woningen, (bedrijfs)kantines en
nog veel meer. Het assortiment van ruim dertig basiskleuren maakt LiquidDesign extra aantrekkelijk, naast de veerkrachtige eigenschappen.

Vele toepassingen
PU- of epoxyvloeren worden doorgaans gebruikt voor traditionele toepassingen, zoals magazijnen,
entrees, bedrijfshallen, parkeerdekken, et cetera. Eurocol LiquidDesign daarentegen is dankzij zijn esthetische en gebruiksvriendelijke eigenschappen de ideale vloerafwerking voor bijvoorbeeld scholen, ziekenhuizen, buurthuizen en kantines, maar ook voor woningen of hotels.
In een stroevere uitvoering is het ook geschikt als sportvloer, door een aangepaste samenstelling en lak.

Meer weten?
Bekijk de collectie en/of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.

Klik HIER om de brochure van LiquidDesign te bekijken.

don-boscoschool-lisse03-4-lr