forbo-eurocol-beton-design-site

VLOER EN WAND MET BASIC BETON UITSTRALING
Naast de eigen productontwikkeling, houdt Forbo Eurocol Nederland B.V. ogen en oren scherp gericht op signalen uit de markt voor nieuwe trends en wensen van opdrachtgevers. Onder een nieuwe lijn vloerafwerkingen genaamd DecoFinish introduceert Forbo Eurocol Nederland B.V. het product “BetonDesign”. Ideaal voor het snel en probleemloos afwerken van vloeren en wanden, met een fraaie betonlook als resultaat.

BETON, MAAR DAN ANDERS
Onder architecten was de behoefte ontstaan aan een krachtige, eenvoudig aan te brengen vloerafwerking. Ook moest deze de basic uitstraling hebben van een onafgewerkte, vlakke betonvloer. Na uitgebreid ontwikkelen en testen kwam de afdeling Productontwikkeling van Forbo Eurocol Nederland B.V. met de innovatieve oplossing BetonDesign. Een afwerklaag van 1 tot 1,5 mm dik en niet te onderscheiden van een betonvloer, maar dan zonder de nadelen als stofvorming of snelle vervuiling.

STALEN VAN EUROCOL BETONDESIGN
Eurocol BetonDesign is een nieuw product welke steeds populairder aan het worden is in de markt. Wij merken dit aan de forse toename in offerte- en staalaanvragen en opdrachten. De stalen van dit product zijn helaas maar zeer beperkt leverbaar. Dit komt door de hoge productiekosten en het feit dat de stalen met de hand worden geproduceerd. Helaas zijn wij genoodzaakt om de uitgifte van stalen van dit product tijdelijk op stop te zetten. De stalen kunnen uiteraard bekeken worden in onze showroom en op afspraak ook op locatie van de opdrachtgever. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden.

Klik HIER om kennis te maken met Eurocol BetonDesign.
Klik HIER om de Eurocol BetonDesign brochure te bekijken.

BetonDesignLutterman