mFLOR-25-05-001

mFLOR maakt prachtige PVC-vloeren die passen binnen ieder budget. Door een grote range aan producten die te onderscheiden zijn in slijtvastheid en toepassingsmogelijkheden is er voor ieder project een passende oplossing te vinden. Letterman Projectinrichting past met regelmaat producten van mFLOR toe. Wij installeren zowel verlijmbare producten als zelfklevende producten

mFLOR biedt een brede collectie PVC vloeren van hoge kwaliteit die verlijmd worden op de ondergrond. mFLOR designvloeren zijn opgebouwd uit meerdere lagen hoogwaardig en zeer milieuvriendelijk materiaal.

mFLORNAVY is een innovatieve designvloer, die speciaal is ontwikkeld voor toepassing in de zeescheepvaart. Alle vloeren uit deze collectie zijn gecertificeerd en voldoen aan de veiligheidseisen van de IMO (International Maritime Organisation).
mFLORNAVY vloeren zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn ze uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om mFLORNAVY in vochtige ruimtes, zoals keukens of badkamers toe te passen.

mFLORCONTACT, een nieuwe methode om designvloeren te leggen zonder lijm te gebruiken. Deze methode maakt gebruik van een fijn absorberend textielweefsel dat is geplaatst aan de onderkant van het mFLOR-product. Het weefsel is geïmpregneerd met een speciale hars die niet uithardt en een stevige, niet-permanente hechting met de ondervloer vormt.

  • Innovatief loose lay systeem
  • Blijvend opneembaar, geen ‘peel&stick’
  • Optimaal loopcomfort door installatie op een vlakke ondergrond
  • Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling
  • Garantie bij huishoudelijk gebruik 15 jaar, bij projectmatig gebruik 8 jaar

mFLORLOCK is een collectie vinylstroken en –tegels met een klikverbinding, waardoor deze zonder lijm geplaatst kunnen worden. Dit ijzersterke, gepatenteerde kliksysteem combineert het gemak van snelle installatie met optimale vloeroplossingen. Verkrijgbaar in houtdessins en in steendessins. Dé designvloer oplossing in alle gevallen waar installatietijd van groot belang is.

  • Duurzame vinylstroken- en tegels met gepatenteerd L2C kliksysteem
  • Bij gebruik van de aanbevolen ondervloeren is meestal geen egalisatie nodig
  • Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling
  • Garantie bij huishoudelijk gebruik 15 jaar

Deze pagina is in aanbouw. Wij doen ons best om de mFLOR collecties zo snel mogelijk te kunnen laten zien op deze pagina.