Forbo Flooring

Projectvinyl van Forbo Flooring is bijzonder
Projectvinyl van Forbo is verkrijgbaar in een groot aantal dessins, van een natuurlijk houtmotief tot een sprankelend innovatief dessin. Onze vinylproducten zijn stijlvol en buitengewoon duurzaam. Alle vloeren hebben niet alleen een onderscheidend design, maar ze zijn ook nog eens bijzonder functioneel en eenvoudig te onderhouden ongeacht de toepassing.

Een 100% Nederlands kwaliteitsproduct
Met bijna 50 jaar ervaring in het produceren van vinylvloerbedekkingen is Forbo een belangrijke speler op de markt van veerkrachtige vloeren. Het grootste deel van de projectvinylcollectie wordt in de Forbo fabriek in Coevorden gemaakt. Wereldwijd genieten miljoenen mensen dan ook van een Nederlandse vloer.
De dessins van onze projectvinyl collecties zijn uniek in de ware zin van het woord. Ze zijn het resultaat van een grondige analyse van markten en trends. De kleuren zijn per dessin bepaald, op basis van de visuele eigenschappen.

Anti-slipvinyl
Uitglijden en struikelen zijn de meest voorkomende oorzaak van verwondingen op de werkplek. Door te kiezen voor een Forbo anti-slipvinylvloer kan het aantal ongevallen als gevolg van uitglijden aanzienlijk worden verminderd.
Het Forbo veiligheid vloeren assortiment bestaat uit de Step vinyl collectie die zijn gehele levensduur antislip prestaties garandeert en biedt ook unieke oplossingen voor toepassingen in natte ruimtes, zowel voor ‘blote voeten’ antislip vloeren als ‘blote voeten & schoeisel’ antislip vloeren. De collectie omvat verschillende series elk met hun eigen eigenschappen en biedt een oplossing voor elk gebied dat een veiligheid vloer vereist.

ESD- en Cleanroomvloeren
Forbo staat voor gegarandeerde prestaties in allerlei industriële omgevingen, van de elektronische en farmaceutische industrie tot laboratoria.
Forbo heeft in haar assortiment vloeren met o.a. antistatische, akoestische, geleidende, anti-slip en bacteriostatische eigenschappen. Hierdoor kunt u altijd precies de juiste vloer voor uw ruimte kiezen.

De 7 zekerheden van Colorex
Colorex staat voor speciaal ontwikkelde vloeren met de juiste eigenschappen voor ESD-ruimtes, cleanrooms, de farmaceutische industrie, operatiekamers, industrie en datacentra.
Wat betekent dit?
1 Aan alle normen voor ESD-ruimtes en cleanrooms wordt ruimschoots voldaan
2 Een levenslange zekerheid van geleiding
3 Volledige herstelbaarheid en vlekverwijdering
4 De hoogste hygiënische eigenschappen zijn haalbaar; hoge dichtheid en poriënvrij
5 Geen hygiëneproblemen door unieke dimensiestabiliteit
6 Een laag gehalte aan weekmakers, en dus een extreem lage emissie
7 Bestand tegen zware belasting

Deze pagina is nog in aanbouw.

Forbo projectvinyl