Furniture Linoleum – verander de identiteit van uw meubilair
Furniture Linoleum van Forbo is het unieke bekledingsmateriaal voor iedereen die zich wil onderscheiden met prachtig ontworpen en functioneel meubilair. Opvallend meubilair dat ook een lange levensduur heeft. Furniture Linoleum is een hoogwaardig materiaal dat bekend staat als stijlvol en duurzaam. Bovendien is het geschikt voor een prachtige en decoratieve afwerking van talloze oppervlakken.

Realiseer met Forbo Bulletin Board een Kleurrijk interieur
Aan interieurs kan een extra communicatieve waarde worden toegevoegd door privacyschermen, (scheidings)wanden en kasten af te werken met Bulletin Board. Deze oppervlakken kunnen vervolgens worden gebruikt voor het ophangen van zakelijke mededelingen en aankondigingen of om de werkplek juist een persoonlijk tintje te geven met foto’s, tekeningen en ansichtkaarten. Dankzij de duurzame eigenschappen van het natuurlijke afwerkingsmateriaal blijft het materiaal er als nieuw uitzien, zelfs bij bij intensief gebruik van punaises en pushpins.
Door de diversiteit aan kleuren van de collectie en de mogelijkheid tot het maken van combinaties biedt Bulletin Board een keur aan mogelijkheden om elk gewenste uitstraling te bereiken; van rustig mededelingenbord tot absolute blikvanger. Ideaal als prikboard. Zelfs bij intensief gebruik blijft Bulletin Board mooi en behoud tijdens de lange levensduur altijd de gewenste flexibiliteit.