Interface/Heuga – Wereldmarktleider in ontwerpen en produceren op het gebied van tapijttegels
Per definitie is Interface werelds grootste ontwerper en fabrikant van tapijttegels. De reputatie van het bedrijf is gestoeld op ideeën en durf.
Ray Anderson richtte Interface in 1973 op, omdat hij geloofde in het wereldwijde potentieel van tapijttegels. Van fabriek tot management, visie is altijd het uitgangspunt geweest—niet de uitzondering.
Interface staat voor ontwerp als een manier van denken op organisatorisch niveau, verspreid over alle aspecten van de onderneming en als esthetisch credo voor de producten. Interface/Heuga biedt een uitgesproken zienswijze en streven naar het creëren van de ideale ruimten, zodat u geholpen wordt bij het realiseren van uw ontwerpvisie.
Interface staat voor duurzaamheid. In 1994 Is men begonnen met het veranderen van de bedrijfsvoering en het resultaat is uitgemond in een transformatie. Voor Interface/Heuga, maar ook voor de branche. Interface is overtuigd van het feit dat sommige bedrijven een gevoel van verantwoordelijkheid met zich meedragen dat groter is dan de producten die ze verkopen. Dat voor sommige bedrijven ontwerp zo’n essentieel onderdeel van hun missie is geworden dat het nu een tweede natuur is. Beide kenmerken zijn van toepassing op Interface/Heuga.

Interface is het moederbedrijf van Interface tapijttegels en Heuga tapijttegels. Enkele jaren geleden is Heuga als zelfstandig producent van hun wereldberoemde tapijttegels overgenomen door Interface.

Klik HIER om kennis te maken met Interface/Heuga 

DE COLLECTIE IS NOG AANBOUW. WIJ DOEN ONS BEST OM DE GEHELE COLLECTIE ZO SPOEDIG MOGELIJK TE KUNNEN TONEN OP DEZE PAGINA.